Teklif Listesini Temizle
Teklif Listesine Git
tr
5 Yıl Diye Başladım 22 Yıl Oldu

5 Yıl Diye Başladım 22 Yıl Oldu

1997 yılında NSK Group’ta işe başlayan Veli Bürçek çalışmaya ilk başladığı zamanları şöyle anlatıyor: “NSK Group’ta 5 yıl süreyle çalışabileceğimi düşünüyordum ama insan işini severek yapıyorsa yıllar geçip gidiyor. Bende bir baktım ki 22 yıl olmuş”

 

“İşimde en mutlu olduğum an…”

İnsan kaynakları bölümünde çalışmakta olan Bürçek işinin verdiği huzuru şu sözlerle anlatıyor: “Mesleğimle alakalı çok mutlu olduğum anlardan biri işçilerin maaşlarını aldıktan sonra işini zevkle ve huzurla yapmasını görmek oluyor.” diyor. Çalışırken sıkı sıkıya bağlı olduğu ilkelerden de bahseden Bürçek “ Benim için başladığım işi bitirmek ve benden istenilen zamanda istenilen yere teslim etmek çok önemlidir. Bu benim en bağlı olduğum ilkelerimden biridir.” diyor.

Çalışanlara ekstra yardımlar…

NSK Group’un sektörde çok güvenilir bir firma olduğunu belirten Veli Bürçek, zamanla şirket şartlarının gelişimini “Eskiden sadece maaş ödeniyordu. Şimdi maaşlarımızın yanında primlerimiz de var. Ekstra olarak şirketimiz bayramlar da hediyeler, gıda, evlenme, çocuk, çalışan yakını vefat, çalışan vefat yardımları yapıyor. Sosyal faaliyetlerimiz var, aile şenliklerimiz var, turnuvalar düzenliyoruz. Firmamızda işçiye yönelik bir sürü yeni gelişmeler oluyor.” sözleriyle anlatıyor.

“Biz bir aileyiz”

NSK Group’un çalışanları ile aile ortamını sağlamış olduğunu belirten Bürçek ayrıca “Firmamızda çalışanların çoğu yıllardır şirket bünyesinde olduğu için herkes birbirini tanır ve rahatlıkla ailece görüşürüz. Güzel arkadaşlıklar dostluklar kurabiliyoruz. O yüzden firmamızda samimiyetin ve dostluğun yüksek seviyede olduğunu biliyorum ve hissediyorum. NSK Group’ta çalışanlar aile gibidir.” diyor.

“Çocuklarıma verdiğim en büyük öğüt…”

İş dışındaki zamanını ailesiyle geçirdiğini söyleyen Veli Bürçek “Genellikle aileme zaman ayırmayı severim. Zaten geceleri dışarı çıkmadığım için ailemle zaman geçiririm. Çocuklarımla sohbet ederim. Ve onlara öğütlerde bulunurum. Verdiğim öğütlerden biri de ‘ne olursa olsun hayatta istedikleri işi yapın’dır. Ve zevkle istedikleri işi başarması için uğraşmalarıdır.” diyor.

“Bu şirketten emekli olmak istiyorum”

NSK Group çalışanı olmaktan mutluluk duyduğunu anlatan Veli Bürçek geleceğe dair en büyük isteğini şu sözlerle anlattı: “İş hayatımdaki en büyük hedeflerimden biri başladığım firmadan başka bir firmaya geçmeden emekli olup ayrılmaktır.” Çalışma arkadaşlarına olan güveninden bahseden Bürçek “Ben inanıyorum ki her beraber birlik beraberlik içinde firmamızı en iyi yerlere en güzel yerlere getireceğiz. Ve daha iyi günleri hep beraber göreceğiz.” diyor.

Çalışma arkadaşlarından Yılmaz Partal’a Veli Bürçek nasıl biri diye sorduk:

Dosttan da öte…

Veli Bürçek benim için güzel bir arkadaş, dost, dosttan da öte… Veli’yi daha önce okul döneminden de tanıyordum ama NSK Group ailesine başlayınca daha yakından tanıma fırsatım oldu. Tanıdıkça da Veli’nin gerçekten dost canlısı bir arkadaş olduğunu anladım. Sırdaş yönleriyle güzel bir dostluğumuz var ve devam ediyor. Her konuda kendisinden yardım alabiliyoruz. Biraz panik ataktır, bazen heyecan yapar ama 20 yıldan beri birlikte çalışıyoruz.