Teklif Listesini Temizle
Teklif Listesine Git
tr
ADMOG İle Meslek Liseleri Güçleniyor

ADMOG İle Meslek Liseleri Güçleniyor

TAYSAD tarafından başlatılan “ADMOG – Al Değerlendir” projesi kapsamında; NSK Group, fabrikalarının bulunduğu Karacabey’de meslek liselerine ekipman desteği sağlamaya devam ediyor.

NSK Group 2017 yılında, TAYSAD (Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği) tarafından mesleki eğitimin desteklenmesi amacıyla başlatılan “ADMOG – Al Değerlendir” projesinin bir parçası olmaya devam etti. Geçtiğimiz yıl 45 adet çeşitli ekipman ve malzemeyi meslek liselerine bağışlayarak destek olan NSK Group, bu yılda 14 adet çeşitli ekipman ve malzemeyi Karacabey Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi’ ne teslim etti. Proje kapsamında teslim edilen ekipmalar ise şöyle oldu: 1 adet Tampon Delik Mastarı, 1 adet Tampon Diş Mastarı, 3 adet Halka Diş Mastarı, 1 adet Skalalı Açı Ölçer Gövdesi, 1 adet Eğim Ölçer, 3 adet Skalalı 0-150 mm Kumpas, 4 adet Dijital 0-150 mm Kumpas. TAYSAD gönderdiği yazı ve teşekkür belgesi ile NSK Group’u projeye katılımlarından dolayı kutladı.

2016 yılı itibari ile 81 ilde Türk sanayicileri “ADMOG – Al Değerlendir” projesi ile yaklaşık 2 milyon TL değerinde malzeme ve ekipmanı meslek liselerine öğrencilerin gelişimine destek olması amacı ile bağışladı.

NSK Group İcra Kurulu Üyesi Sinan Zırhlı, bu projeyi Türk sanayisinin gelecekteki insan kaynağı kalitesini arttıran bir unsur olarak görüyoruz dedi ve şunları ekledi:” Proje ile sanayiye daha kalifiye eleman yetiştirmesine ufakta olsa katkı sağlamış oluyoruz. 2013 yılında TAYSAD tarafından başlatılan proje diğer taraftan işletmeler ve okullar arasındaki işbirliğini pekiştirmektedir. Proje koordinasyonunu sağlayan TAYSAD’a bu vesile ile teşekkürlerimi sunuyorum.”