Teklif Listesini Temizle
Teklif Listesine Git
tr
IFS 10'a geçiş yaptık

IFS 10'a geçiş yaptık

Tüm süreçlerde 2014 yılında beri IFS 8 ERP programını kullanan NSK Group, IFS’in en son ve güncel sürümü olan IFS 10 kullanmaya başladı.

 

NSK Group, gelişen teknolojiye uyum sağlamak için IFS’in dünya üzerindeki tüm müşterilerinden aldığı geri dönüşlerle geliştirmiş olduğu IFS 10’u kullanmaya başladı. IFS10 ile birlikte gelen en temel bazı yenilikler şöyle oldu:


En önemli özellik mevcut alt yapısının değişmiş olması oldu. Gelişmiş alt yapı sayesinde yeniliklere artık çok daha hızlı cevap verilebiliyor ve geliştirmeler yapabiliyoruz.

IFS 10 alt yapısında yapılan değişim sayesinde mobil kullanım için çok daha uygun ortam sunuyor.

CRM ve SRM modülleri artık IFS üzerinde bir modül olarak çalışmaya başladı.

Daha hızlı adapte edilebilen entegrasyon alt yapısı sağlıyor. Böylelikle özellikle üretim alanlarında kullanılan sistemlerden daha doğru ve hızlı bir şekilde bilgiler toplayabiliyor.

Kalite modülünde yapılan geliştirmeler ile konfigürasyonlu ürünlerin takibi IFS üzerinden yapılabiliyor.

Daha hızlı ve kullanışlı eklenebilir bölümler oluşturulma imkânı sunuyor.


Konu ile ilgili olarak NSK Group Bilgi Teknolojileri Şefi Cem Bayırlı şunları söyledi: NSK Group olarak yıllardan beri bildiğimiz ve kullanmış olduğumuz ERP kültürümüze farklı işletmelerdeki iş yapış şekillerini de adapte etmiş olduk. 2000 yılından bugüne kadar tüm kaynaklarını ERP programları ile yöneten şirketimiz, 2014 yılında tüm dünyada kabul edilmiş bir ERP programı ile yola devam etmeye karar vermiş ve o dönemin şartlarına en uygun olan IFS ile anlaşma yapmıştır. Bununla birlikte IFS uluslararası bir şirketin ürünü olmasına karşın Türkiye’de ofisi bulunduğu için yeni KVKK kanunları çerçevesinde yerel firmalar kapsamında değerlendirilmektedir. Buda bize KVKK entegrasyonunda kolaylıklar sağlamaktadır.”