Teklif Listesini Temizle
Teklif Listesine Git
tr
Mercedes ile Olan İşbirliğimizi İspanya Lokasyonu Ile Genişlettik

Mercedes ile Olan İşbirliğimizi İspanya Lokasyonu Ile Genişlettik

ROTA olarak, son dönemde Mercedes ile olan işbirliğimize İspanya lokayonunu da ekledik. Bu önemli haberi öncelikle siz değerli iş ortaklarımız ile paylaşmak istedik. Mercedes ile yaptığımız çalışmalara süreç içerisinde yeni referansalar da ekleyerek devam ediyoruz. Böylelikle Mercedes’e parça tedarik ettiğimiz lokasyon sayısı aşağıdaki şekilde 4' e yükseldi:

  • Fransa
  • Almanya
  • Türkiye
  • İspanya (Yeni)


%36 OEM Üretimi

Bunun dışında geçtiğimiz yıl diğer araç üreticileri ile yaptığımız çalışmalarda önemli projeleri hayata geçirdik ve şirketimizin cirosunun içindeki OEM payı %30’dan %36’ya yükseldi.

 

+25 Yıl OEM tecrübesi

ROTA markası ile ticari araçlar, zirai araçlar, iş makinaları ve diğer bazı sektörler için direksiyon, süspansiyon, hidrolik ve dövme parçaların üretimini yapıyoruz. Şirketimizin 25 yıldan fazla bir süredir araç üreticilerinin proje ortağı olarak üretim yapmaktadır. Ticari araçlar segmentinde Mercedes’in dışında Man, Iveco, Isuzu gibi araç üreticileri çalışıyoruz. Zirai araçlar segmentinde New Holland, Case, Class, Agco gibi üreticiler; iş makinaları tarafında ise CNH, Hidromek, Komatsu gibi araç üreticileri ile çalışmaktayız.

OEM ve OES referanslarımızın tamamını görmek için buraya tıklaynız.